打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 龍紋出左後 逍ser最新勁人狀況 及逍ser兩邊打交為何會win會輸

關閉 [複製鏈接]
你都要清楚,出左剎盟,佢想返都返唔到,可能佢好想返,但冇機會喇
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 20:44

你又話無機會 你有無睇清楚我講咩架 話你地d人輸吾打贏就要咋 的確有人係咁番剎盟 你吾好話一個都無
回復 支持 反對

你又話無機會 你有無睇清楚我講咩架 話你地d人輸吾打贏就要咋 的確有人係咁番剎盟 你吾 ...
200863 發表於 9-2-2014 20:50

有呀...劍英咪係咁囉,你睇吓佢而家落得咩下場
回復 支持 反對

你搵到3隊再叫我出黎
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 20:47

槍霸 你未應我果樣野姐 我搵逍ser各門派最勁既人出尼 你都未搵 要有質疑 就呢家質疑埋佢啦 吾好等陣又同人講 我以為天國好勁先得架
講比人聽 果群人係逍ser兩邊既勁人姐
回復 支持 反對

我講d名次 要質疑就快啦 你地個25瑜入完尼仲吾踢左佢啊比人知係25就話佢自己出幫ar ma
回復 支持 反對

槍霸 你未應我果樣野姐 我搵逍ser各門派最勁既人出尼 你都未搵 要有質疑 就呢家質疑埋佢啦 吾好等陣 ...
200863 發表於 9-2-2014 20:53

我咪應左你囉,天龍係群體既遊戲,做乜要一打一?
到時多幾隻出黎睇野,你又話我地吹雞,咁有咩意思,
你上到8石企城,咪做到門派最勁嗰個囉
回復 支持 反對

我講d名次 要質疑就快啦 你地個25瑜入完尼仲吾踢左佢啊比人知係25就話佢自己出幫ar ma ...
200863 發表於 9-2-2014 20:55

原來你地乜都唔知架,知道隻瑜係25,你地仲唔踢左佢......
回復 支持 反對

我咪應左你囉,天龍係群體既遊戲,做乜要一打一?
到時多幾隻出黎睇野,你又話我地吹雞,咁有咩意思,
你 ...
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 20:56

咁你又話我覺得自己友勁  你地勁在一隊人去圍高石人咯  之後就話人地廢 剎盟作風 勁似北ser某幫
回復 支持 反對

咁你又話我覺得自己友勁  你地勁在一隊人去圍高石人咯  之後就話人地廢 剎盟作風 勁似北ser某幫:l ...
200863 發表於 9-2-2014 21:00

所以你地咪一盤散沙囉,個個以為自己一打十,冇團員精神,
咁不如玩單機版啦
回復 支持 反對

由頭到尾 講左咁耐 成日話天龍係群體遊戲 打人梗係一隊人去打一個架啦呢d道理學人地學得咁足既
回復 支持 反對

所以你地咪一盤散沙囉,個個以為自己一打十,冇團員精神,
咁不如玩單機版啦 ...
鐵X鏟 發表於 9-2-2014 21:03

槍霸 你地盟作風咪係圍人 圍完人拎個稱就以為自己好勁 好似個彩姬咁 例子 叫佢出城打反而話通通我吾會比你打到 你話呢d團隊精神 簡直不知所謂
回復 支持 反對