打印 上一主題 下一主題
收起左側

[疑難雜症] 叛逆小天 此玩家 將會係 Grand Chase 永恆冒險 永遠消失!!

關閉 [複製鏈接]
共用同一個ac.
因為絕交就搞到人地玩唔到,咁做會唔會有d..(小學雞)
回復 支持 反對

好啦我又講下成件事係點
成件事就係
咁我考完al 話出去搵工
上星期佢打黎 話同我去搵工
咁我咪話得lo 叫佢星6搵我
之後我又星4俾櫻約左去唱k
但我又5記得左佢
星5佢打俾我果時 我又睇5到個電話嚮
星6都係(咁唱緊k丫麻
於是星期6夜晚開始到宜家我就入5到ac了
咁你話係我錯我又無得否認
但你話收ac...我唯有得啖笑

------------------------------------------------------------------------
同呢個損友係中2同學黎
果時岩岩s1完轉s2,咁我就識左佢有玩gc
咪一齊玩lo
玩玩下 佢俾左其中一個ac我 話5洗我升咁麻煩
咁咪玩lo
果時我記得
61愛 46弓 46魔 56拉 56萊 63羅 42莉 42真咁 差5多啦
咁我就開始以果個ac打任啦
第一個蛻變期係我人手升隻羅納去到65lv
咁佢就買左我地ac第一套算係強既點裝 姐係65卡巴
之後一路玩玩玩
我好記得自己對堆lv不滿
係咁人手洗經咁上60lv
弓魔拉萊羅莉真克琳都係咁洗出黎
最瘋狂係隻妮,
果時考完ce,星期6考完英聆聽,星期一上午9點,條友買左妮金任,於是我地一路洗洗洗洗洗經
我仲記得佢係黎我屋企洗經 1人洗2個鐘 洗到6點佢返歸
之後 在星期5 隻妮就60左
果時上官討到咁講 堆人仲以為我地外掛
講返d裝
本身我地都覺得
"5係路呀?!500蚊買一套咁既裝?我不如買卡巴算啦",咁,我地當時都係同神裝無緣
直到出煥魔太虛
隻機械寵,玩過既人都知佢係gc史上第一隻神寵,回2格半
於是我放左我果時全副身家 500蚊利是錢,去買呢套我地GC第一套魔珠
咁之後..我地陸陸續續都有買過幾套魔珠,拉利維坦,萊帝皇守護,無記錯呢2套,開始係佢買
其實果時有D活動出勁裝,出新角新職 多數係佢買 有時我自己放錢咁 例如粒GC星
S2無乜野講 到左S3
S3,我地開始為魔珠瘋狂,更加為LV瘋狂
狄,9月尾,10月4號60LV+60黑龍魔珠,我好記得果時係星期日,姐係6日升完
ZERO,出果時又係幾下就60左 獎你一套肥貓魔珠
S3開始我地邊期既魔珠都有買
無記錯時間守護,肥貓,公爵(無錯我地S2無買呢套),黑龍,第2次颶風都係佢出錢
當然仲有依舊既金任呀 活動物呀 果D都係佢出 5係佢都5係有咁大口氣話個AC係佢既
我自己記得有第1次颶風姐.咁無咩呀
去到S4,新魔珠系統開始,其實佢就再無買過魔珠,除左呢期既琳80魔珠佢出左300本書.
換言之,AC入面8套70LV魔珠,5套80魔珠,仲有18把10LV拎70/80武既魔珠 都係我搵返黎
只能說期鼓相當...
至於玩呢方面......無論以前開始你地所謂既任神,系統神,BUG神,定宜家識玩VS既小天
都係我黎既...
--------------------------------------------------------------------------
最後好簡單講句
一開始共用 根本就係自已羅黎
所以宜家就算佢改PW
我可以做乜姐
算啦
----------------------------------------------------------
呀仲有
5該將我艾光隻AC入面既所有野寄去[為我而生]呢個AC到
隻澄我送俾你
但5該俾返個AC既資源我
呢個AC完全5關你事啦掛?
回復 支持 反對

- -R.I.P
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

好明顯係你既錯啦..小天既成績大家有目共睹 你咁樣一手就摧毀左佢對個ac既心力時間.
回復 支持 反對

其實我覺得...
先唔好計邊個扔錢落去多D
單單計成就呢樣野已經高下立見
唔少既打任傳說都係由我所知既小天[下稱浩汶哥]所創下
打任團.香港任神之一.應該都係屬於浩汶哥既成就
琳一週80LV.相信就算你肯扔一千蚊出黎搵人幫你升都未必可以1星期升到
但係浩玟哥係爆肝一手一腳自己升隻80琳番黎
雖然話恆心同毅力用係打機方面好似無乜用.但係事實出左黎.呢D都係浩汶哥既功勞
如果你話因為你扔錢多過佢而自稱擁有ac主權既
大可以叫浩玟哥慢慢同你計清條數然後佢慢慢還番d錢比你
事關如果要計"任神"."打任機器"呢d唔係個個都有既稱號既價值
論稀少性你已經輸九條街
你就好似個d一味比左家用就以為屋企.子女.全部都係你既附屬品
但係你諗下.如果個acc係有靈性.你估下佢會揀一個淨係比家用既老豆
定係揀一個比零用錢個仔之餘又將所有心力放哂落個仔身上既呀媽?
而且浩汶哥係港gc擁有一定地位...如果你用呢種手法奪回個acc既話
睇怕你都得物無所用.
有任神acc.無任神既技術.
打機求開心.如果你咁玩法你一定唔會開心得去邊.次次都係single player咁你不如去玩pc game
咁你收番個acc又有乜謂?
回復 支持 反對

小天的心血就咁就冇哂....
落在一個不懂善用的人手上,,
沙哂
回復 支持 反對

小天份人已經吾話得
買過既野都算 當送比你咁
比著系我..報警 爆佢大獲 乜都做得出
回復 支持 反對

都話係文...
同學你咁有我FB既人咪知我全名....
算啦
聽說件事已經嘈上gm度...
花生
回復 支持 反對

唯有見你一次踩你一次場啦,我都唔想,但你搞到我冇左個fd陪我玩,唉
回復 支持 反對