打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你認為超時空同sd高達邊個好玩d

可惜我不是版主加不到分。

9you比橘子更糟。
Spy-pro 發表於 16-1-2010 17:16
9you真的糟糕過糟糕島
cb patch方便快速,但sd 要手動更新,否則patch到天分地裂都未patch完
回復

9you真的糟糕過糟糕島
cb patch方便快速,但sd 要手動更新,否則patch到天分地裂都未patch完
jameschan01 發表於 16-1-2010 22:14

9you採取的是極不平均的開發方法,投資極多資源在SD高達上,但對於RCO好像是愛理不理,經常訂下假承諾的。

P.S.有人知道Game1/9you和遊戲橘子是合作的嗎?
回復

我相反的-.-本來玩sd玩到悶之後見超時空封測所以轉黎玩下"封測開個日玩到完個日- -
之後反而因為超時空所以轉反sd- -超時空..
初初係好正既- -..e家唔知啦"我講反封測..~
佢場太小-.-同埋冇變化"個時可以自己整既機又唔多
吸引得唔耐- -
反而愈玩愈悶
所以e家決定2樣都唔玩- -..
e家佢公測左"應該好多野要用反點"所以更加冇引玩- -
但係如果真係要2個比"我唔講公測-.-"悶比人小到爆- -..~只係封測同e家既sd比"sd確實好d-.-"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
後加"
有人話超時空比sd多人對戰激d多子彈d之類"
反而如果只係講戰國-.-..最賣e一種既係fez吧..
雖然e家我都以經冇玩好耐都唔知佢變成點- -
最小以前岩岩公測個時緣國有戰略"大國戰
場場都爆50打50
雖然係有外掛...但係試問-.-有幾多game會冇呀~?
而且要亂既"fez戰國入面既近攻魔攻遠攻都比超時空平均姐係唔會好似成場得遠攻咁制咁既情況- -..
當然e d都係sd冇既"我只係提一提出黎姐"
如果真係要比"比一d只係超時空比到玩家以sd比唔到既"
我諗"真係得娘機..因為其實大家都知百變一樣可以自己整樣架嘛-.-"
回復

個人兩樣都玩過,玩SD耐過超時空,依家相反到極端,SD由超時空時記公測開始無玩過,

而且日日玩大半日,最多玩下CSO一兩場咁,

SD同CB鬥既話,SD真係玩完,個人認為SD唯一贏既地方係高達...

不過小弟本身都無咩睇高達...

NO.1 CB自己噴漆,依個大把人講過
NO.2 多樣化既戰鬥,鐘意搶旗就搶旗,鐘意有據點就有據點
NO.3 唔會逼你玩國戰升級,就算其他模式少經,都唔似SD高達,升到某級逼你對戰...
NO.4 任務有創意,有心機,有誠意,唔似SD,打30條狗仔就完都叫任務?
NO.5 機體可愛,原創

實際上仲有大把,SD高達根本拍馬都追唔上[[bao_27]]
回復

我可唔可以選中立= =?? 雖然我都喜歡玩超時空 但唔玩sd又好以有d不忠不義既感覺= = 同埋我玩超時空只不過係有高達 如果冇我實唔玩超時空的 仲有我覺得sd好玩d
回復

超時空 正d
回復

我可唔可以選中立= =?? 雖然我都喜歡玩超時空 但唔玩sd又好以有d不忠不義既感覺= = 同埋我玩超時空只不過係有高達 如果冇我實唔玩超時空的 仲有我覺得sd好玩d ...
blue2nd 發表於 18-1-2010 21:25

其實不用太執著那隻game比較優勝
只要好玩就無問題囉~

另外發現了笑點:
cb是沒有槍壩的
cb只能自製槍霸skin
回復

頭像被屏蔽
回復

好似問埋廢話
係超時空板 正常都係 超時空好玩
走去sd板問 一定係sd好玩