查看: 7031|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 我在赤壁內既圖片分享

Hello大家好! 老弟係赤壁都有一段日子啦! 由於玩下停下, 至今先係64lv, 征虜+4, 全紫齊寶既
環保老新手!
我玩赤壁至今都係比佢既靚景, 遊戲既內容所迷上, 影左唔少生活既圖片, 亦留下唔少既回憶,
係度同大家分享下

首先放上來係幾張地區留影, 同團友既合照

跟住就係我既成長小歷程, 同大家介紹下

我係36lv時, 開始自己整裝, 因為係貪靚既原因, 唔喜歡2, 3, 4階既綠裝和藍裝, 所以就花左
D錢來整裝, 新手冇學, 我果陣時仲未開80lv, 依家咁係要沖lv先啦! 不過我都幾享受每一階段
既過程, 並冇趕住沖lv, 每件裝都經歷左一段時間, 亦發揮左D做用, 並冇白費D裝

首先係我40lv時, 攞到我第一個俠客稱號, 呢個稱號攞得真係辛苦, 因為果陣時, 仲未開放富威
標單, 靠刷酒館任黎升

到50lv時已齊晒3階裝, 及換左4階藍武, 人物屬性如圖所見

好可惜刷南山豹升棍王時, 因為好趕時間, 冇影到當時既相, 完全靠我個人既努力一次過完成

到52lv我已攞到5區俠稱, 亦刷到江南2隻紫介, 亦累積左大量既經

以下係我在江南打怪時影

由於累積左大量既經, 於是就直升58lv換4階裝, 再升到60lv換5階棍, 刷埋個頭盔和鏡,
就升61lv入漢中做任, 於是就開始日日重覆既任務儲武分, 儲寶物, 掛穎川, 打荊退 ...... 殺叛將等

終於齊晒裝啦! 亦齊晒地區 聲望

於是在我團長既幫助下, 我同分身主副武都一次過升晒使

好快升到64lv, 不過對D秘文開使頭痛, 現階段仲未整到雙摩雙六合, 依家D秘文又貴到
飛起, 以前一件基本既寶物就可以換到一個影, 依家差不多要用3件寶物既價錢來買,
於是膽粗粗學人單刷黃巾, 估唔到成績幾好, 收獲當然唔少啦!  

以下就係我單刷黃巾既小流程

黃巾第一個王彭脫

第二個王波才

第三個王韓忠

第四個王程志遠, 佢放既昏唔識點應付, 於是放棄, 跟住就一口氣殺到張角既眼前, 由於時間關係,
應該唔夠時間打, 都係等我換左4品裝, 打快D, 先再來挑戰張角啦!

於是返轉頭殺埋第五個王張曼成完場!  
依家全場基本上控制到唔會死, 除非按錯制等意外

另外請留意我出post唔係想要證明自己咩野, 練棍既主要用黎刷戰場, 以且仲係5品紫裝,
唔係想同D咩人比, 事實又真係冇得比, 例如爪, 鈎果D, 同級白裝都贏到我, 都係唔講呢D啦,
我只係玩左咁耐, 想留個回憶既片段同人分享下, 希望大家明白!

好啦最後要同大家講拜拜啦!  祝大家生活愉快!  新年進步!
希望赤壁多D人玩返, 多D新人加入!  大家玩得開心!

評分

參與人數 2樂點 +20 收起 理由
無名方士 + 10 遲來的補分xd
誠、–– + 10 原創內容

查看全部評分

回復

老漢[[onion_61]]
很感動的說[[onion_61]]
回復 支持 反對

64lv單刷黃巾,你都幾勁BO
回復 支持 反對

我76lv爪都刷唔到黃巾= =好自卑
回復 支持 反對

我都未試過單刷[[onion_08]]
回復 支持 反對

我都未試過單刷[[onion_08]]
傻爪小優~ 發表於 25-12-2009 17:22
小優應該刷到起馬唔係我咁無得格檔硬食= =
回復 支持 反對

你d相好正 令我諗番起以前升60既日子^^
回復 支持 反對

老漢[[onion_61]]
很感動的說[[onion_61]]
紫龍之森 發表於 25-12-2009 13:16

[[onion_38]] 多謝團長既回貼及關心!

[[onion_01]] 多謝happy4153, 呀杰, 小優既回貼!

刷黃巾唔係勁, 亦冇咁講, 正如我post所講, 大家揀既職業唔同, 相對既目標亦唔同

小優係用長兵當然可以刷到啦, ko埋張角添, 主要先清晒d兵先打王, 冇引到一大群

兵就得, 打王都係注重3樣野, 攻,防同補, 開回體技就ok啦, 大家未試過既可以試下.
回復 支持 反對

[[onion_38]] 多謝團長既回貼及關心!

[[onion_01]] 多謝happy4153, 呀杰, 小優既回貼!

刷黃巾唔係勁, 亦冇咁講, 正如我post所講, 大家揀既職業唔同, 相對既目標亦唔同

小優係用長 ...
赤璧老漢 發表於 25-12-2009 18:43
.....我近排轉在盾-.-副仲要係鉤....所以玩m巾係同一個團友.佢清兵我打王[[onion_14]]
回復 支持 反對

你d相好正 令我諗番起以前升60既日子^^
諾﹏諾 發表於 25-12-2009 18:18

[[bao_36]] thank you !

正如我既貼所講, 係我在赤壁回憶既片段, 亦係大家共同既回憶....

.....我近排轉在盾-.-副仲要係鉤....所以玩m巾係同一個團友.佢清兵我打王[[onion_14]]
傻爪小優~ 發表於 25-12-2009 18:49

[[onion_26]] 你用盾既, 更加唔使講啦! 群怪打王pk一流 !
回復 支持 反對