樓主: smallken1234
打印 上一主題 下一主題
收起左側

♥♥[#3 4/9]哭了~才發現自己真的受傷了 [#3 4/9]

40# william45678
多謝~_~

就算人係犯賤都好

我相信我學到以後都會點去珍惜我呢一刻所擁有既野
回復 支持 反對

39# smallken1234
唔好感動住= ="
你同佢係番埋一齊個陣仲感動x)
人既本能就係互相幫助
我諗都係呢個區存在既目的.
我本身未試過戀愛,所以唔想見到一段感情完結.v.
我相信時間可以證明所有.
繼續無視所有野甘愛佢la~
ps.希望樓主既愛人會再上黎呢個帖la~
回復 支持 反對

42# 佐野大大
都係果句..

一切由佢自己跟住佢自己既意願決定啦

依家問題係我身上姐
回復 支持 反對

唔單止你既問題,連佢都有問題!
點解當你講完個句野之後佢唔問番你野,點解佢自己要認為你唔愛佢!
咁已經證明左佢開始俾第2個佔有!
我唔相信一對2年多感情既戀人,講完個句野之後會唔問你點解!
所以我永遠覺得,兩者都係有錯,但兩者既錯處就不同!
算我多口講多少少野:
第一:你話你要會考,唔夠時間理佢!但點解佢唔自己約你一齊溫書?
就算唔同級都可以一齊溫姐,我覺得呢樣野已經好大問題!
第二:我相信所有男人都唔會對自己老婆或女友講:「我對你既感覺淡左!」掛!
佢宜家就話會等你!但當你講完之後佢會唔會等你都成問題!
我講既就係咁多,有所得罪敬請見諒!
回復 支持 反對

忘記過去
展望未來(<<好似好老土)
唔好再諗就會過去架啦
回復 支持 反對

44# william45678

可能我段文字字數有限唔可以講哂d細節..令你有少少誤會...唔緊要

當我同佢講唔想係埋一齊果陣
佢都有問我點解

回應一)  佢都有搵過我話同我申請去同一個中心既自修室溫書
但係我怕一齊溫會分心...所以叫佢分開溫會好d

二) 可能都係時間既能力啦....佢初期應該都有諗過等
時間既洗滌...可能已經沖淡左佢對我既感覺

忘記過去
展望未來(
cocoXX04 發表於 18-7-2009 21:45

都係等時間慢慢既過去啦
回復 支持 反對

如果佢真係愛你..
就真係會等你..
唔會搵第二個啦
回復 支持 反對

46# smallken1234
我都係個句,我唔相信2年多既感情話咁易冇!
如果有心等既,我相信一定會等;佢唔想等既,就會有好多藉口!
同埋你所講既野,你自己發唔發覺多數係偏幫住佢架呢?
回復 支持 反對

43# smallken1234
唔好總係把所有既責任都攬曬上身得唔得?!
你甘心甘等佢嗎?
大家都努力甘發帖幫你打氣,點解你只會等?!
你寧願個女仔等你,你覺得咩都唔做,得個講字有用嗎?
真係好唔想聽到你只係話係你既錯,又話咩跟佢意願.....
爭取下la樓主,好冇?!
回復 支持 反對

43# smallken1234
唔好總係把所有既責任都攬曬上身得唔得?!
你甘心甘等佢嗎?
大家都努力甘發帖幫你打氣,點解你只會等?!
你寧願個女仔等你,你覺得咩都唔做,得個講字有用嗎?
真係好唔想聽到你只係話係你既錯,又話咩 ...
佐野大大 發表於 19-7-2009 10:46

對!
如果你真係鐘意佢,
樓主你就努力追返佢喇!
建議做d有心思既野
例如:摺520粒星星(紙條寫上你想同佢一齊既字句)加1封話佢知你對佢點既信!
回復 支持 反對