打印 上一主題 下一主題
收起左側

[話題討論]大家對破解版l4d既睇法

關閉 [複製鏈接]
冇錢就唔好食飯啦
咁我好多野都冇喎 咁唔通我走去搶!?
冇果樣野就去偷!?
咁鬼要法例??
冇就去偷!? 用下腦啦唔該=]
坐住左呀??
用屎忽向住個mon睇清楚我講既野啦
冇就去搶....講野唔經大腦
比人扣分都要話你呀!!
回復 支持 反對

e38p79請不要引發罵戰,此post只係討論一下
and請指明係同邊個講
回復 支持 反對

e38p79冇講錯ga
依家你地就理直氣壯話冇錯
第日你做左開發商你就知咩回事

有問題咩??
我就覺得無咩問題~
話說....一隻game既熱潮,都係由破解版開始....囧
可能有人唔贊同,但係你又要諗下,係一隻新game落地,無論佢花幾錢去宣傳,都唔及得上網上面既評論~
但係網上面既評論又係邊到黎呢??你認為果d試game既真係咩game都買正版番黎試??
大部分咪又係破解左佢隻game黎玩~囧
跟住佢地係網上面做評論,令更加多人知道呢隻game好玩,咁個熱潮先至真正由呢到開始....
如果無左破解版,隻game會起得咁快??唔係唔得既~時間上長好多囉~

就係你呢d咁既心態既人搞到遊戲界衰晒
邊個話Test一定係破解?
L4D未出版幾時有破解?
唔通IGN用破解黎試???
上Youtube d片全部係Valve d人玩Beta版
我懷疑緊你有冇資格打機

有咩問題???
大佬,你犯緊法喎
仲問有咩問題
冇錢你係咪去搶

用破解同去搶冇分別
只係起人既眼中
Level冇搶咁高
回復 支持 反對

差不多隻隻game都有破解嫁啦@@
回復 支持 反對

兩睇既~"~
當你持著一個玩家心態,就會覺得「玩到就得啦」
相反
當你持著一個賣家/出版商既心態,就會變左另一回事
回復 支持 反對

e38p79冇講錯ga
依家你地就理直氣壯話冇錯
第日你做左開發商你就知咩回事

就係你呢d咁既心態既人搞到遊戲界衰晒
邊個話Test一定係破解?
L4D未出版幾時有破解?
唔通IGN用破解黎試???
上Youtube d片全部係Valve d人 ...
幻之射神 發表於 9-4-2009 17:43

點解有d人其身不正要去話人既???,聽講你都有唔係"正版"既game喎..............
回復 支持 反對

老老實實喇...

如果比你係果個含辛茹苦咁製作隻game既工作人員...

幾經辛苦終於整到一隻好玩既game比你地玩...

但係d人竟然唔幫佢買正版...反而去玩破解版...

就等如你辛辛苦苦升到好高lv既ac比人爆左一樣...

我相信呢個心情唔會好受囉[[onion_34]]
回復 支持 反對

12# y5319797

完全冇引發罵戰囉;]
唔該唔好比人話到冇野講就話人引發罵戰啦@_@
我e+話緊你呀y5319797 =]
回復 支持 反對

有問題咩??
我就覺得無咩問題~
可能有人唔贊同,但係你又要諗下,係一隻新game落地,無論佢花幾錢去宣傳,都唔及得上網上面既評論~
但係網上面既評論又係邊到黎呢??你認 ...
當明尼克 發表於 9-4-2009 13:35

有問題咩??
我就覺得無咩問題~
話說....一隻game既熱潮,都係由破解版開始....囧<--唔知點解出破解之前有成幾百萬人預訂l4d呢?囧
但係網上面既評論又係邊到黎呢??你認為果d試game既真係咩game都買正版番黎試??<--網上評論大多來自評game公司 囧
大部分咪又係破解左佢隻game黎玩~囧
跟住佢地係網上面做評論,令更加多人知道呢隻game好玩,咁個熱潮先至真正由呢到開始....<--冇錯
如果無左破解版,隻game會起得咁快??唔係唔得既~時間上長好多囉~<--隻game唔heat邊個會去搵破解玩?
回復 支持 反對

有問題咩??
我就覺得無咩問題~
why 發表於 9-4-2009 21:19

破解版既出現....唔係由佢發放上網開始計....
而且,無人話破解者破解左之後,一定要放上網....
(亦無話過一定要正式出左先可以破解....世上有beta版本的....)
更何況,呢個世界,有d人未玩過隻game係死都唔買隻game黎玩....  <--我都係~
我係game鋪見到隻game,我就算有興趣玩都好,我都會上網搵左破解版,好玩先買~
你知道我平均del game速度,快過我裝game既速度嗎??
前排無聊諗住玩farcry2,搵破解檔加裝埋佢,用左我半粒鐘左右....
但係我玩左唔夠10分鐘,我已經del左佢....
如果你要我用幾百蚊買隻game番黎,好大機會10分鐘之內del左佢,我會寧願唔買=.=!!
回復 支持 反對