收起左側

[影圖分享] 分享+攻略,,趙服勇闖虎牢關隱藏關卡

呂布幾個星期前打死左佢n次啦,依加先黎講,仲要講到咁複雜,廢人真係廢人,我地連金剛都打死埋啦,唔好d狗屎垃圾料都放上來啦拜託
mickseng 發表於 9-4-2009 12:45

每個人打既方法都吾同@_@
我地吾同孫ser
低防有低防既打法
我藍人綠武冇錯防弱@_@
只是希望低防玩家可以試下挑戰呂布
回復 支持 反對

9樓果位自己又唔放用個初心者話人 人地只會當你傻仔
回復 支持 反對

9樓請用正身
回復 支持 反對

LZ 只要你打了樊稠就不會有小兵啦  打樊稠會有3批小怪,打死這3批小怪也就沒有了,打樊稠的時候拖埋一邊打,免得引到呂布。

仲有這裏大家在討論遊戲心的,你自以為是 打死金剛就勁啦,咪在這裏丟人現眼啦,要記住天外有天 人外有人。
回復 支持 反對

推推XP....
回復 支持 反對

LZ 只要你打了樊稠就不會有小兵啦  打樊稠會有3批小怪,打死這3批小怪也就沒有了,打樊稠的時候拖埋一邊打,免得引到呂布。

仲有這裏大家在討論遊戲心的,你自以為是 打死金剛就勁啦,咪在這裏丟人現眼啦,要記住天 ...
wanglicom 發表於 9-4-2009 13:13

下次我會試試
回復 支持 反對

呂布幾個星期前打死左佢n次啦,依加先黎講,仲要講到咁複雜,廢人真係廢人,我地連金剛都打死埋啦,唔好d狗屎垃圾料都放上來啦拜託
mickseng 發表於 9-4-2009 12:45

你幾個星期前就打死呂布n次
現在連金剛都打死

請問...能不能分享一下你的打法??
等一眾廢人能參考一下你們強人的打法
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

12# choika777  打死隻呂布都要放上黎比人睇,呢d咁既野我做唔出囉,呢d咁唔知醜既動作全趙ser得星狗會做,都好既,知道下佢地班友d程度點低法,當笑話睇下
mickseng 發表於 10-4-2009 17:44
你跟本對人5對事 佢post出要比你小??
佢post出尼同人分亨下 又關你事
你冇野牙??你覺得好好笑??
我覺得你仲好笑lOr 講埋D冇point ge野扮勁牙??
你咁威 單拖殺呂布post出尼比人睇丫ma
學忽力果句"無料又要扮大袋"
比個good你[[bao_04]]
回復 支持 反對

12# choika777  打死隻呂布都要放上黎比人睇,呢d咁既野我做唔出囉,呢d咁唔知醜既動作全趙ser得星狗會做,都好既,知道下佢地班友d程度點低法,當笑話睇下
mickseng 發表於 10-4-2009 17:44

你擺明係針對,,
禁你姐係給之前post相果個都係笑話@_@
回復 支持 反對