樓主: lovebb456789
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 龍乂沙加冇品d定 紫風幻影冇品d!

撩你 就要撩返人 .日日有人死又唔見你跟住一齊死?
[S]chaser0603 發表於 11-3-2009 03:29

甘你出街俾人打,  你吾打番佢,  企係到俾佢打@o@?"..
容忍都有個限度吧xD?
回復

早上 有隻流貓浪 係到開頻串虫  重要話埋人沙加  比你紫風打到傻hai  人地先出聲 唔好亂屈人串你先
重要講人係魏國玩心計拉人 又講人前老婆 你地團有什麼品 明眼人睇到
早上同今晚不知幾多人幫沙加講野 (不是說只有虫人)係蜀魏國玩家 都聲援

你話人睇輸嬴好重 不如話你想拎人個名來出位啦
有細團踩到你 就話人垃圾 廢物 收皮
知你勁裝了 網路英雄  串到人咁盡 抵你琴晚 出世頻 無人聲援你
回復

勝者為王 敗者為狗 唔好嘈  玩GAME有咩人品好有咩人品唔好 人不為已啊
2邊都冇問題
回復

唔知邊個贏左一次半次就開哂世頻話呢樣果樣
輸左就成隻死狗咁  不過都正常  輸左都唔知有咩好講啦  下話
自己講野又不知所謂  一開始又話67要打人71 6階武打人7階武
輸左又要拎返出黎講  哈    笑死人咩
似住自己衝左d裝就好似好勁咁
有裝冇技術都係一個垃圾咋  慒
回復

唔知邊個贏左一次半次就開哂世頻話呢樣果樣
輸左就成隻死狗咁  不過都正常  輸左都唔知有咩好講啦  下話
自己講野又不知所謂  一開始又話67要打人71 6階武打人7階武
輸左又要拎返出黎講  哈    笑死人咩
似住自己衝 ...
正☆ 發表於 11-3-2009 10:14

點可以甘樣暗串紫風兄咖,,,,
回復

點可以甘樣暗串紫風兄咖,,,,
keithyue1129 發表於 11-3-2009 03:18

我冇指明講邊個
呢d野自己知就算啦~唔好周圍唱
真係笑死人
回復

讀多d書先黎嘈啦,哈哈小朋友
回復

老婆 唔係會員話我知 我都唔知佢地上樂古 整左個咁既投票出黎^^
冇所謂吧 由佢地點樣講 公道自在人心
唔係魔塚亂開紅殺我地會員 我地亦唔會轉去蜀國同魔塚打
大家立場唔同 把口係佢地度 佢地鐘意點講 都可以
係度只 ...
紫風幻影 發表於 11-3-2009 02:39
覺得輸贏重要是你吧
人地贏你10幾場有冇拎住你個名大大聲係世頻炫耀?相反,你贏得"叮史"咁多場..就踩低人地,抬高自己
人地琴日同你打,只係想你清醒下,唔好再係大頻度叫囂,唔好再做笑柄
琴日咁多人聲援沙加,都知咩事啦你,唔好再犯眾憎啦,再係咁 你個會d會員唔止俾魔塚打!
回復

覺得輸贏重要是你吧
人地贏你10幾場有冇拎住你個名大大聲係世頻炫耀?相反,你贏得"叮史"咁多場..就踩低人地,抬高自己
人地琴日同你打,只係想你清醒下,唔好再係大頻度叫囂,唔好再做笑柄
琴日咁多人聲援沙加,都知咩事啦 ...
kaikai5328 發表於 11-3-2009 04:50

哈哈~~唔知下一個會係咩團打佢團d會員呢
回復

好明顯樓主係幫住 龍沙加啦  只係 cut哂  紫風幻影d對話..

但  紫風幻影 同 乂   根本就係同一類人   龍沙加就真係好小見佢係大頻揀交打,只係跟左班虫做手下...

當年乂 好神勇咁沖左秘文就橫行霸道 周圍殺人 係大頻到串串串

e家 就倫到 紫風幻影 沖完秘文 就 橫行..無乜道理可言.有次見到大頻有個打走佬戰既人嘈佢地會員入人地1人場執野,竟然可以講話"個場你買嫁咩,入得就執野嫁啦"之類啦無咁文雅既..但係人都知,走佬戰野團係邊係幾多人無人會唔知啦掛..自己軍團人錯左就話落房主到,都幾慘(我唔識果個人)

e家又成日係大頻到撩交打,又搵埋d人係到嘈  大佬呀 你地殺人關唔關其他人事? 殺完人 wa好勁呀,好威呀.係唔係要咁讚返你地?  出得大頻無非都係想比多d人知..殺左龍沙殺 好勁姐!!  
or  乂 之前 日日撩交打..殺左 鬼鬼呀.殺左邊個邊個...同一樣?

咁係唔係叫同類人?

咁做都係正路,唔通比左咁多錢出黎沖裝 唔威下咩.你地嘈下都好等隻game 熱鬧d麻!哈
回復