打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 好無奈lo...升升小分身都比Bass〃希 殺小純王..

關閉 [複製鏈接]
原帖由 小夜* 於 9-6-2008 18:22 發表
因為身份問題不便干涉
你地私人恩怨你地搞掂佢

小夜就做得岩啦,唔同某d人呢@@
大家冷靜,中場休息5分鐘吧...
回復 支持 反對

回復 40# 的帖子

點解講講下又轉話題既=]?
我已經講左好多次..
行得遠吸唔到同我都要用個封印點..
回復 支持 反對

我想問上少少有多遠?
地圖上只要仲有果點就仲吸到嫁啦..
傳點係你隻聖0用...隻聖0你自己都講唔會死lo
仲有你唔買技書d分身唔識禁封點?<~~呢樣唔洗行得遠啦掛
你d正身絕對可以上少少吉藍鳥同古lo
回復 支持 反對

咁我又問你..落少少又有幾遠呢?
我有講過聖靈唔會死?
隻聖靈比菇打都1xx一下wo..
做緊動作可以禁到傳點?
我有諗過你會黎爆小純?
我都話左..我黎戈陣係冇人話打王/爆緊小純的
咁我做動作唔郁有咩問題?
我d正身係可以行上去ah~
我有行黎行去打ga wo~
point係...你粒聲唔出就開王..
ok冇問題..你咪開囉..唔好搞到對方is ok..
但係你隻王~打我d分身幾多次ah..
點解我黎先~又要我就返你ah~
點解你唔同我地講要打王ah~

回復 支持 反對

原帖由 Bass〃希 於 9-6-2008 13:48 發表
咁我又問你..落少少又有幾遠呢?
我有講過聖靈唔會死?
隻聖靈比菇打都1xx一下wo..
做緊動作可以禁到傳點?
我有諗過你會黎爆小純?
我都話左..我黎戈陣係冇人話打王/爆緊小純的
咁我做動作唔郁有咩問題?
我d正身 ...

落少少點落少少...個封點係死果個位..
落左少少我有試過lo..
甩前佢行一行..又係打你隻聖0
咁點解你唔可以上少少隻聖0...
隻聖0完全係傳點格黎...
隻聖0再上少少一樣禁到傳點...
做緊動作...係你地要做動作唔禁傳點..
我講左好多次
隻小純王未打你分身前..我講左你d分身行上少少的...
你自己死都要用動作唔禁傳點..
要我就住你...
落到一定唔可以打到你d分身..
我想問我要落少少幾多次牙?
點解你黎先?
我想講我分身仲快過你黎lo..
一定要正身頂王ac黎先叫快過你先?
點解一定要我就你唔係你就我牙?
回復 支持 反對

原帖由 死麒麟 於 9-6-2008 22:01 發表

落少少點落少少...個封點係死果個位..
落左少少我有試過lo..
甩前佢行一行..又係打你隻聖0
咁點解你唔可以上少少隻聖0...
隻聖0完全係傳點格黎...
隻聖0再上少少一樣禁到傳點...
做緊動作...係你地要做動作唔禁傳點..
我講左好多次
隻小純王未打你分身前..我講左你d分身行上少少的...
你自己死都要用動作唔禁傳點..
要我就住你...
落到一定唔可以打到你d分身..
我想問我要落少少幾多次牙?
點解你黎先?
我想講我分身仲快過你黎lo..
一定要正身頂王ac黎先叫快過你先?
點解一定要我就你唔係你就我牙?

咁ok~你話你d分身黎先..
有冇講過話要開小純爆先?
有冇講過你ac黎緊..個場你霸左先~
冇ar ma~我有權做動作ga wo~
有權係到升ga bor~
照返你張圖黎講..
你第1次叫我行開..係第1次打完小夜隻分身先叫的~
第2次就係我爆左句粗之前戈下...
唔係我駛爆粗鬧你?
仲有~點解你唔解釋埋..你講都唔講句就直接開王~呢樣野呢?
聖靈行上d既話...你d小純分身飛晒埋黎點算..
到時我驚想回血變放血咋=]
企正戈個位就係貪佢有戈舊野隔住d小純分身~ok?
回復 支持 反對

好似發生左罵戰-.-...
回復 支持 反對

見到有人爆緊仲開王-_-?...
可唔可以清楚d交代成件事-.-
回復 支持 反對

原帖由 Bass〃希 於 9-6-2008 14:12 發表

咁ok~你話你d分身黎先..
有冇講過話要開小純爆先?
有冇講過你ac黎緊..個場你霸左先~
冇ar ma~我有權做動作ga wo~
有權係到升ga bor~
照返你張圖黎講..
你第1次叫我行開..係第1次打完小夜隻分身先叫的~
第2次 ...

我想講
戰平每日咁多人升...咁多次機會附近有人..
我每次都同佢地講話..我準備爆小純啦..
你地行開遠少少咁牙?
仲有照番張圖...
睇唔到第1次叫你行開果時已經打左小夜分身先的
你係有權做動作...不過死左都係你問題...
例如..有個吸手身上有晶片..唔禁封點..死都要做動作..比魔機兵打死唔關佢事關邊個事呢?
想做動作又唔想死..有d野冇你所想咁2全其味既..
一係就想做動作但可能比小純打死..一係就禁封點安全冇事
同埋睇圖都知你聖0開書啦..
仲點打親你隻聖0/寵?=]
siu芷
一開始係咁既...
我分身一到左小純點出埋石...
之後希同小夜隻分身黎左...
之後我正身黎左之後...佢見我紅名..
我都同佢解釋番係夢 天翔叫我殺佢的...
果時夢 天翔好似有嬲緊一d野..又叫我殺佢..之後咪順佢意lo..
果時淚冰 苦都見住我要殺佢的..仲開定守使
只係幾日都仲未得閒清紅姐...
之後佢話開正身ac秒我..
咁我廢是頂緊小純比佢殺..
咪去清紅lo..
之後清完番到黎..
仲見到佢正身ac黎左開埋白...
之後我就開小純黎爆..
佢見冇得爆小純升人就升寵..
之後佢d分身&聖0係晒甩小純封點附近
咁我甩小純出怪果時..
佢地咁近梗係會打親佢d分身...
我咪叫佢地行開附近lo..
咁佢地又話唔係我升晒..佢都要係呢到附近..
唔走..咁我咪話打死佢地唔閞我事lo
之後打到佢地d分身...打左小夜分身2次<~~其實我覺得打左第1次可以禁封點就唔會再打中..唔明佢點解唔禁,為左轉連死都唔禁
希就話忍唔住殺王..
之後我咪開左呢個post

回復 支持 反對

我分身一到左小純點出埋石...
之後希同小夜隻分身黎左...

唔係出左石就有怪出既咩=.=
見到有怪佢地就會去第2到嫁啦-.-
回復 支持 反對