打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] -..-`f0rever frineds"* .. (加左張)

回復 48# 的帖子

你咪偷囉 lor ;]'..
即係你已經有個 BH 喇a__a~"
咁即係我唔洗比you na xDDD',,
ps; 我尋日同今日睇左過千張BH圖..
比我搵到a'''av..

Re.loveanthonychau`
-0-`之前個幾張即係..?!*

Re.瑩瑩*
不知為何覺得那張圖很美<<那是因為BH的關係吧~ ^ ~?
簽名加在右下便可<<-0-邊度右邊先..?
黑色GE右邊`定成張圖GE右邊?..
其實我想加係黑色個達度GA\^/..!!
嘻-00-`我間唔中都會用喇..HonG K0nG People 係咁 Ga Na._."
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 18-3-2008 18:45 發表
你咪偷囉 lor ;]'..
即係你已經有個 BH 喇a__a~"
咁即係我唔洗比you na xDDD',,
ps; 我尋日同今日睇左過千張BH圖..
比我搵到a'''av..

Re.loveanthonychau`
-0-`之前個幾張即係..?!*

Re.瑩瑩*
不知為 ...

搵到仲吾快d sd比我\~/!???????!![[yoyo_113]]
回復 支持 反對

回復 52# 的帖子

定係放係度比人dl 好-3-?..
..(雖說好野要1齊分享..還是有點不捨得XD'
個個D BH1樣就冇野好睇-~-!..)
我尋日..DL左勁多勁多BH..
E+多到唔想掂佢-~-!..好麻煩"
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 18-3-2008 18:55 發表
定係放係度比人dl 好-3-?..
..(雖說好野要1齊分享..還是有點不捨得XD'
個個D BH1樣就冇野好睇-~-!..)
我尋日..DL左勁多勁多BH..
E+多到唔想掂佢-~-!..好麻煩"

你吾好sd bh檔比我=.=
慣左次次整次次印-.-
回復 支持 反對

回復 54# 的帖子

下-0-`真係 BH 檔黎 . . ."
慣左次次整次次印<<-0-唔多明..
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 18-3-2008 18:59 發表
下-0-`真係 BH 檔黎 . . ."
慣左次次整次次印

總之你將個bh印落白紙-0-度sd比我就ok-0-
回復 支持 反對

羽化框好似冇乜效果
回復 支持 反對

原帖由 。SuperSYin。 於 18-3-2008 20:26 發表
羽化框好似冇乜效果

對哇..都唔知用咩框好...* T0T
回復 支持 反對

有沒人給我bh? 只有原本預設的brush~_~''還有那個ps7試用快要到期了-0-!!
怎麼辦..有沒人救救我><'' 還有10天...不斷試用好像不行的,佢知你試第二次-[]-''

離提了..講番先*~*''你個動畫加工的簽名就是那個靚靚^^
~好浪漫定什麼的..不知怎形容-__-''第4張我再三看過,又反而覺得那個最好,
因為效果好多又非常靚哦!睇你的相好有feel~好鍾意睇...-0-''!
回復 支持 反對

原帖由 炎炎* 於 18-3-2008 23:18 發表
有沒人給我bh? 只有原本預設的brush~_~''還有那個ps7試用快要到期了-0-!!
怎麼辦..有沒人救救我>

置頂帖好像有破解版..永久的-_-
回復 支持 反對