打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 40組咩門派最好打(3.4石)

天山啦  睇技術 睇裝同石嫁姐  
比武個陣限定左打幾耐  你用左移花可以隱到回嫁WO  夠鐘 人地多血過你  你就輸炸嘛
防裝6個位上抗   武魂暗器鏈都上粒
冰火毒抗 各上3粒   依家5抗都唔洗1千元寶粒=.=  平到
3抗都有150抗   點解咁上?  
我覺得玩得40組  都係玩技術   上3抗  個個門派都抗少少  但唔抗曬  咁先享受到玩技術嫁嘛  
除非對主40組 全5冰抗天龍囉  人地上曬冰抗
咁天山就收得皮

不過最重要既都係睇你技術同命中
我支持天山係因為覺得佢機動性比天龍強

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
5567 + 5 熱心協助

查看全部評分

回復

回復 11# 小小武當

我想睇下北ser 40組頭3 d圖。你有冇啊?
回復

低lv天山勁啲@@
回復

回復 12# nathan6m
北ser最勁個個40組  應該係叫  神噬<----天山  裝令全4石
仲有隻天龍  齊石有隻寵囉  好似叫假裝幸福  我唔肯定係咪依個名   女角黎  好串既    佢都算勁既   不過無神噬咁勁囉
你星期6打比武個道睇下  佢地應該會出現   神噬好似退隱左   佢話無對手  有對手會出番山
仲有我隻逍遙囉   齊左石不過好廢   你可以搵我打下嫁   
to>傻麼!!
回復

回復 14# 小小武當

死神劍,爆我名。
咁好似好勁喔!
連40組都無得玩!sad
回復

1.神噬(天山)
2.傻仔皓(逍遙)/假裝幸福(天龍)/微笑(天山)(微笑黑傻仔皓,傻仔皓黑假裝幸福)
3.忘了你(逍遙)
4.神劍隻逍遙( 唔記得左個名- -)

頭2 都係天山,所以天山應該好D ..
天龍無全怒,玩低lv比武 =無用,天龍命中虛,我諗無人唔知掛...
回復

回復 15# nathan6m
講真,我唔知你依種係咩心態?
有挑戰先有進步   40組  最勁個個天山都只係3孔  全4石人   
全4石 你收唔起咩? 唔覺囉  你自己都有隻54石丐幫  
你話40組  如果有d 5石人 6石人  人地屈石就話姐
依家最勁都係得個4石人 最多都係裝勁 寵勁  
你係有心整隻人仔   有蛋個陣收石  根本玩隻4石就好平  
成日驚輸  無挑戰  無對手  比你做到第一有咩用??  
好似個個70組個個阿b樂咁囉  70組無人  得佢一個永遠狀員囉
洗唔洗小小野都sad
回復

回復  nathan6m :lol
講真,我唔知你依種係咩心態?
有挑戰先有進步   40組  最勁個個天山都只係3孔  全4石人    ...
小小武當 發表於 5-6-2012 15:15

70組大有人在
神劍五講埋我既?
回復

回復 18# 光云

60組 有永恆  永恆同神噬比  勁好多啦  佢連40組都話sad  咁60組仲唔sad咩   
仲有  我岩岩醒起  不棄(星夜空人仔) 好似升左79喎  haha#3
回復

回復 17# 小小武當

咁又系!!!
    咁你快d搞d裝比我啦:)
    越講越多40組!但好少見:(
回復