打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 誰是北ser逍遙技術王,請留名

回復 49# 冰入

哈.我從來冇話打近攻一定要開大風歌 但是我只看見明教身上沒有燒傷 我只看見定海 你有放過陣 照計 明教應該會燒傷
你可能問我 為何他不-速 .我只可以說洛神燒傷必中 -速 不是.我只是推出 大風歌狀態機會較大 不對嗎?
  我解釋過你聽.我說的是圖並不是死 並不是指你在圖中沒死去.圖並不是死 相信這句誰也看得明 不用解釋罷了.
    冰入 請你不要自打嘴巴 你說叫人和你玩 卻說你玩得很爛 . 一埸戰鬥 只有大家有相等實力 才有意思
如果你是廢的 那只有一面倒 絕對沒有意思 你要人和你打 就不必踩自己 不然沒有意思的戰鬥 沒有多少個會挑戰你啦
回復 支持 反對

回復 51# 冰入

哦 原來你還沒認真吧. 我只好說 請你不要侮辱對手和自己.要是自己不想認真打 就不必入了
你不用真功夫 這顯然是你看不起對手 同是侮辱你自己的品德 場場戰鬥也要認真地打
如你認會你真是能夠秒殺對手 就掉些裝 再與對手打  
你可以不認同 事實 每個人也不同 無必要讓你與我一樣 只是發表下自己對戰鬥的看法吧
始終 自己認為每埸戰鬥也要認真 除了與朋友嬉戲
回復 支持 反對

場場戰鬥也要認真地打....可能我太累了....練了那麼久....還要那麼認真去玩遊戲和理別人的感受去作戰? 我真的不認同...也想說你那句是對的 每個人也不同...
回復 支持 反對

回復 39# one2freealex

原來呢位人兄對我咁有篇見
回復 支持 反對

回復 55# icecream520
你排明搞事似D囉...
人地問咁有邊個逍遙技術王
我要個人名呀
你post乜野上黎?
人地對你有偏見,我諗有眼睇既人,都知你係搞事個d人啦..
冷係勁...
要人地知道你殺到冰入,我又未明見過冰入post殺過邊d人既相上黎...
我自己都搵過冰入打,我認同其他留言者既提名
你咁勁去殺笑傲啦....我幫你開個post誰是明教技術王啦
回復 支持 反對

回復 56# 小太風

個個話冰入技術好好 咁我咪下打囉   咁我覺得同人地口中係有唔同  

咁笑o係人都知佢無咩技術  加上笑o 67石人 仲要係逍遙  要打明教??

我post得上黎唔係話搞事囉 我只係想問一句佢到底係唔係真正既技術王姐

如果你係都認定我搞事 你咪搵人封我ac囉 我無咩所謂

只係想大家清楚睇下係唔係真係咁勁姐?.?

附送多另一幅圖
回復 支持 反對

回復 56# 小太風

唔同ac同一個人連回得唔得嫁-____-

其實我無懶勁囉 我只係想求證一下 佢係唔係有真材實料?

好似前面有位人兄咁樣講得好岩  羊群效應 一個話勁 個個話勁

大家係唔係應該求證下呢?
回復 支持 反對

回復  icecream520
你排明搞事似D囉...
人地問咁有邊個逍遙技術王
我要個人名呀
你post乜野上黎?
人地對你 ...
小太風 發表於 13-4-2010 07:34

咁人地用明教真係好
又見北ser逍遙王係冰入
咪想話俾大家知冰入吾係真係100%羸
係人都會輸
邊有人同人打字輸過架
明教的話佢係神手級數
我地除去 ''逍遙克明教''呢個理由先
佢連加速都未用
就用左1/4血打死冰入
即係明教13m血黎睇,只係用左32500血
己經好勁了
我不是說冰入兄吾勁啊
冰入同月空都勁
回復 支持 反對

回復 56# 小太風

哈.人地post佢自己贏冰入=懶勁.吾好傻啦.人地都話冰入吾勁 佢要懶勁 洗吾洗拎個佢自己吾覺得勁既人輸比自己打死既圖上黎
用下自己既腦 ~﹏~ 點解佢要post上黎? 好簡單lo吾該 佢post上黎意思係話你知所謂既近攻克星 有著持續-速既能力 都輸比一個 自己能夠初隱既明教
佢想証明冰入吾勁lo 如果佢吾post自己贏過既圖上黎 你又話"只"上談冰(入) 証實你又話佢懶係野
吾該 你吾好用你既智慧佢諗人地 咁樣會有辱他人智慧 你自己話"有既既人 都知你搞事  冰入係勁"
你自己覺得就吾好認為一定係事實 如果你真係認為冰入勁係到死既 咁你就吾好開post叫人討論啦
個個都要答冰入嗎?! 有一個想講冰入吾勁 並且不是空談有論証 破壞你心入面既冰入 就係犯人嗎?!
ok 吾講呢樣 想問下你 你係吾係自相芧盾左d呢?又話冰入勁
又叫人地"你咁叻 同笑傲打lo" 想問你 你是否認為笑傲技術勁過冰入呢?不然怎麼叫贏了冰入的人挑戰笑傲呢?
回復 支持 反對

回復 59# david2417

小子 請你不要裝作客觀 本人也只是討論 語氣你認為重 那就請諒解
本爺不認為贏=勁 100%贏同技術勁與否是無關的 你這麼一說 只會讓人認為你是個無知的小孩

我不知道夜月空寂是不強勁麼 但我只知逍遙扣不了明教一半血(秒不到的差距下) 且明教甚麼技也沒用上 那逍勁極也有限
總括 我不認同冰入最強
回復 支持 反對