打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 獨家追擊~~稻中幫主戰鬥力之上集1-11編

幾時都覺得 笑倣係北ser最強
果個神經 收皮喇 我早2日入幫之後都即走喇
神經d人品衰到冇人要  把口臭到唔識收
回復 支持 反對

那麼這段時間也盡力收集那位丐幫老大的圖吧 讓各港服的人觀賞一番也不錯呢

一個觀賞程度高的分享貼卻有些撩事生非的人 令此貼有一點暇疵

亦令我在失望之中卻有一點拜服這班落井下石之徒 haha ...
龍卍戈兒 發表於 20-5-2009 19:18

最後見龍天武已經是3孔時代,個時全身+9全6石全超完美資裝
我盡要去找吧
大家沒8星想睇笑傲身石嗎?想就影來post
回復 支持 反對

最後見龍天武已經是3孔時代,個時全身+9全6石全超完美資裝
我盡要去找吧
大家沒8星想睇笑傲身石嗎?想就影來post
小武當 發表於 21-5-2009 01:07

當然要post上來啦 , 很多人會說有錢就可以啦 呢樣果樣啦

但是細心一層去諗 很多人會覺得不值得去咁做

我佩服的不是他身家鴻厚大把錢上石

可能他真的是富翁 亦有可能他是一名搵一萬幾千的打工仔

以上兩樣對我都全無影響 我欣賞的是他對遊戲的熱誠 認真 ,

『逍遙的極致』 當之無愧
回復 支持 反對

龍天武真是未見識過了 丐幫來說他勁不勁我不知道

但是說到武當呢一定是你了 , 你現在還有醉心於天龍嗎?

有的話 快點post相[[onion_57]]
回復 支持 反對

傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦傻仔著set毒裝+粒5lv230+啦
回復 支持 反對

[[bao_22]]試想想 有冇人會著毒抗裝打交呢
就算你避得過毒攻 係唔係打你既人全部都係毒攻先??
再講原先呢個post樓主係講自制裝!!
前者又做咩成日提起毒抗裝??
要講打要殺請另外開post
呢個post你入錯左  人地要來分享自制裝
我回復 只是提點你 而已[[bao_22]]
回復 支持 反對

我反而想知佢地既屬性圖 可唔可以post
回復 支持 反對

想見人全6黑衣同667 逍遙
回復 支持 反對

有咁久風流有咁久折墮
笑傲上咁多石米又係要走老要死
傻西