打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [逍Ser]剎盟抄北ser同盟名:不滅+Cheap到叫皇族幫手打交

唔好話你自己係皇族分身,,,你老未:lol
回復 支持 反對

回復 40# ∼香B∼

真係攪笑= ="  自篇自導自演

10個叻!!  乃乃乃乃乃乃乃乃乃乃
回復 支持 反對

其實抄又點 本質唔會變
回復 支持 反對

回復  ∼香B∼

真係攪笑= ="  自篇自導自演

10個叻!!  乃乃乃乃乃乃乃乃乃乃 ...
iamsick 發表於 9-1-2011 02:46 PM

你講殺盟d人啊.#69#69#69
回復 支持 反對

由頭到尾:lol
都無話皇族幫你地剎盟 天國盟就會輸囉
你係咪諗多左?
只係覺得 你地兜某到要搵皇族幫手 有d可笑
當初自己帶頭清皇族 依加:lol
只係不恥你地 叫個遺臭萬年既幫幫手打交@_@
你話你地由頭到尾都無滅族a"a
咁大佬.. 咁個個幫都叫不滅架喇.
你地打羸曬又點~_~ 一D品都無.
殺左人..就爆曬喇叭 話人垃圾
又用心情 對天國盟個d人人身攻擊
正係依加賤格野. 天國盟個邊拍馬都追唔上你地啦.
話咩鳳凰個d搶和平wo..
想當初你地強大個時. 一到12點 就搶曬和平個d 塔克,汗血啦..
我仲記得你句"清場唔該" 人地掛左 就殺人添..
只係依加 勢力唔容許你地咁做姐..
依加掉轉頭 話天國盟依邊係咁:lol 你地好波~
回復 支持 反對

好笑 影2張圖就講到甘多野 你係有能力做狗囝隊wo 甘我影2張圖天國同剎盟一齊 甘你又算係d咩?? 影2張圖就吹到甘多野 真係比10個珍你 殺人拎場 5單單係剎盟會做 之後雨夜都5只清1隊la 你講甘多野做乜姐? 5係天國盟ga雨夜 我好開心甘打緊機la 無聊 你5好只係話人5唸下自己盟做過d乜野 得你講冇人信ga  你問下和平幫d人先算la 佢地有冇出聲先? 冇你就5好講甘多野la 朝早福地塔克全部係天國盟d人 5通佢地真係入隊慢慢拎隊長組自己人咩? 5好笑死人la 人身攻擊你地加兒 個d人做5少 笑笑笑 我地就真係得啖笑la 做做埋埋甘多野比人睇??? 等你地好似好人d?? 5多覺lo 有本事就係上面喇叭當面講 5洗係到扮正義 影2張圖就甘多野講 我地如果有你地甘無聊 點影都得la 慢慢發神經la
回復 支持 反對

講事實比人話發神經
老翻不滅d人人品真係"好"
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

大家唔好誤會 我係現任小黑=,= 尚面果個係小黑第一手
我5鍾意粗口= =
仲有皇族神布司有一次同鴨夠膽死走去清古城
如果剎盟同皇族冇關係,應該見神布司即打la
回復 支持 反對

回復  嘉嘉;]

記得剎盟強既時候, 古王 門派王 聖山箱 封禪
甚至聖山隻龜 乜都無得打, 一有唔係佢地盟既人 ...
Wealthy 發表於 9-1-2011 16:10

咪就係 依加仲好意思話人搶場
佢以前強個時 咩人渣野無做過呀~_~
回復 支持 反對