打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 近攻門派你會揀那個門派?

丐幫同明教 就好難講

同少林 一定係明教 點解??

少林 d身法低

姐係基本上硬食明教d攻

明教一開波:風火,斗轉,地火,無中,純陽,爆一輪技再點穴,怒斬.......

食晒你估會點...... ...
heihei2006a 發表於 1-11-2009 15:30

其實同石、技術相若就好睇命中的......
回復 支持 反對

你頭像------------
假波...........................[[onion_62]]
SOMESOME 發表於 30-10-2009 20:08
咁都比你知到係假波[[onion_08]]
回復 支持 反對

丐幫  好像比較有爆發力
回復 支持 反對

咁都比你知到係假波[[onion_08]]
lun@ 發表於 1-11-2009 20:02

哈哈 笑左-.-
回復 支持 反對

呢位哥仔,你咪引我笑啦!你丐幫架?同明教打過未呀?乜明教冇控制技咩?

明教一開波:風火,斗轉,無中,純陽,爆一輪技再點穴.......對手點打呀?硬食啦! ...
真天龍戰神 發表於 1-11-2009 04:54

我知你係邊個,全5明教丫嘛,你試下同全5丐幫,大9樂,獨步降龍打下丫唔該~

同埋你試下同全5少林笑蝦蝦,阿濤(阿濤可能換左新手生手,可試下石頭較次的baby龍先)打下丫~

如果你抗石方面抗唔到,大家都抗唔到,你9成嬴唔到law

你對丐幫,鋒火 斗轉 之後你唔點穴仲想可以繼續爆到技牙?

鋒火 斗轉 人地已經醒返出連環控制喇,到時似你硬食多Dlaw

仲有你有冇撞到D一開波隱形,烽火唔到D對手,而比對手控制返先未?
回復 支持 反對

唔好傻啦...少林得個多血,講攻唔夠明教高攻
身法咩? 雖則明教身法比起丐幫天山係遜色, 但係少林既身法比明教更差!!!
根本血多既義務就係要硬食對手攻擊。

丐幫咩? 係多控技 (計血量連身法明教仲輸兩條街tim~),
...
鍾若琳 發表於 1-11-2009 13:52

屬性時代,2xxx屬攻的少林有放大,傷害已經不下於2xxx屬攻的明教之下喇

少林20m血 明教當佢13m(平均D) 傷害一樣,邊個嬴?

至於暗器果3秒你居然睇小呢3秒,代表你校場經驗仲要練習,同埋係4秒至岩

同埋潛龍係失明,長生水解唔到的,失明既意思係你有幾秒任打
回復 支持 反對

黑衣~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

當然丐幫..高會心..全天龍第二高血....多控制技..又高閃..兩個字講哂:屈機
回復 支持 反對

我知你係邊個,全5明教丫嘛,你試下同全5丐幫,大9樂,獨步降龍打下丫唔該~

同埋你試下同全5少林笑蝦蝦,阿濤(阿濤可能換左新手生手,可試下石頭較次的baby龍先)打下丫~

如果你抗石方面抗唔到,大家都抗唔到,你9成嬴唔 ...
扮傻 發表於 1-11-2009 23:26

全5?out咗啲喎兄台![[bao_25]]
我玩咁耐,同級而石唔係差太遠的話,仲未試過有丐幫 少林威脅到我!
紙上談兵冇用嘅,有興趣咪約我實戰引證吓囉![[bao_28]]

你又要計同石,又要大家都0抗,我真係睇唔到丐同少有乜明顯優勢喇!大家同石咁打,丐同少會扣血扣得多過明?[[bao_34]]
峰火吸對手埋嚟,出招斗轉就醒?你唔好嚇我啦!
見你咁講,睇怕你都唔慌同人打得多,對手隱身入校場,你企定定等人埋嚟咩!行埋一邊放個陷阱先啦,天材!

回復 支持 反對

屬性時代,2xxx屬攻的少林有放大,傷害已經不下於2xxx屬攻的明教之下喇

少林20m血 明教當佢13m(平均D) 傷害一樣,邊個嬴?

至於暗器果3秒你居然睇小呢3秒,代表你校場經驗仲要練習,同埋係4秒至岩

同埋潛龍係失明,長 ...
扮傻 發表於 1-11-2009 23:37

哈!笑咗!失明就會任打?唔知點解啲丐幫對住我時,潛龍都係用嚟走佬嘅?[[bao_05]]
對手失明會走嚟走去,你要打人都要追住人嚟打啦,你估你遠攻咩!
回復 支持 反對