打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 能夠代表南SER之自稱第1 80組 星宿 黑焰王子尼路最終理虧!?

回復 19# 花音﹑

只少我On個時基本上都無人…
回復 支持 反對

係WO...我唔記得左...隻星宿都縮左水佢又話撐佢既南SER人不屑上黎樂古回應...我問黎都多餘都冇南SER人 ...
拓 海 發表於 22-11-2012 12:27

其實南SER係個大SER 咁多人 有自大狂亦不為奇
不過我相信黑焰王子尼路呢個自大狂代表唔到南SER既
應該連南SER 80組都代表唔到 只係因為佢理虧 要將整個北南SER搬出黎講姐
搬完南SER出黎講 但佢咁多理虧之處 佢自己又唔回應 
又話有好多撐佢既人 多位撐佢既人又唔幫佢回應
咁樣好容易令人有錯覺 南SER整個SER理虧...

不過呢個絕對係錯覺黎姐 佢隻人又點代表到南SER呢...
所以佢同佢個班人理虧 又唔關整個南SER事既~
回復 支持 反對

其實南SER係個大SER 咁多人 有自大狂亦不為奇
不過我相信黑焰王子尼路呢個自大狂代表唔到南SER既
應該 ...
楓 〞 發表於 22-11-2012 12:37

又岩喔 佢份人自大又臭串...成日理虧但又繼續死撐...隻人又咁弱雞...點睇都唔覺有資格代表南SER講野呢 不過佢可能覺得自己代表到南SER架...因為佢用"我地南SER"黎代替佢自己...真係好自大 佢又話好多人撐佢...又要話撐佢既人好清高...都唔知係咪死雞撐飯蓋...究竟有冇呢班人架
回復 支持 反對

咁你地有無諗過尼路既感受?
都唔明點解你地要咁做
叫左你地好多次嫁啦 放過人啦
做錯左少少事 而被萬人圍剿個種心情你地明白?
第唔知幾個回覆開始人地已經笠水 點解人地笠水你地仲唔放過人?覺得
一好威?點夠尼路哥威丫你地?
笑 點解人地潛哂水仲要開post挑機? 大家仲未學識寬恕?
大個仔啦 試諗諗 你地咁做 佢仲有面做第1?
人地以後仲點同人達朵佢係80組第1星宿?
個個都唔係尼路哥既立場諗諗
口誅筆伐 其實可以造成好大傷害
咩叫開開心心玩遊戲?
尼地不如放低成見 各位
路人亦平心靜氣咁討論番原本既話題吧

p.s.醒目仔可以搵到呢篇文既中心思想
回復 支持 反對

都唔明點解你地要咁做
做錯左少少事 而被萬人圍剿 ...
莫菁兒 發表於 22-11-2012 16:43

我睇得明!我好醒目
回復 支持 反對

都唔明點解你地要咁做
做錯左少少事 而被萬人圍剿 ...
莫菁兒 發表於 22-11-2012 16:43

作者借尼路哥被圍一事,帶出做人應該要有寬恕之心,並藉此表達對世間的各種恩恩怨怨的無奈與憤慨
我講得岩唔岩呢
回復 支持 反對

回復 24# 莫菁兒

笑裡藏刀  應該加入星宿技能行列
回復 支持 反對

咁都叫做第一, 笑大人個口咩
回復 支持 反對

回復 24# 莫菁兒

你岩 再咁落佢 佢係南SER都唔可以再認弟一 要留面比佢  

PS:我路過抽下水 無玩天龍好耐
回復 支持 反對

星人就10成7都人地代玩
你叫我玩..我一定陪你架WOR
回復 支持 反對