打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 南慕容某某某女子

講真...人地咩樣關佢咩事...每個人個樣都係天生ge...
仲要係game爆喇叭...又唔諗下自己比人爆會點wo...
呢D人...冇品...
回復 支持 反對

講真...人地咩樣關佢咩事...每個人個樣都係天生ge...
仲要係game爆喇叭...又唔諗下自己比人爆會點wo...
呢D人...冇品...
楓翎 發表於 2009/3/2 07:12 PM
米係囉...楓0呀...啜吸卜[[bao_33]]
呢個game咩人都有game啦..不過我真係未見過佢咁既人囉....無得罪佢可以咁...我加姐話佢係米唔低得d咩野喳[[bao_28]] 如果得罪左佢唔知會點呢...呢d人好q毒
回復 支持 反對

米係囉...楓0呀...啜吸卜[]
呢個game咩人都有game啦..不過我真係未見過佢咁既人囉....無得罪佢可以咁...我加姐話佢係米唔低得d咩野喳[] 如果得罪左佢唔知會點呢...呢d人好q毒 ...
洛瑩 發表於 2-3-2009 19:22

呢D人現實同game分唔開...
上左腦啦...

唔需要得罪佢...因為佢應該本身都得罪唔少人...
回復 支持 反對

呢D人現實同game分唔開...
上左腦啦...

唔需要得罪佢...因為佢應該本身都得罪唔少人...
楓翎 發表於 2009/3/2 07:25 PM

楓0好醒呀[[bao_28]] d人話佢真係好黑人憎佢...聽講佢坐的士果時話返去唱我7果時..車到d人小佢話佢衰既...[[bao_35]]
回復 支持 反對

傳聞話 天龍好多色狼  尤其95-1xx 個d                妹妹仔          你小心d好[[onion_41]]
網聚好危險[[onion_70]]
回復 支持 反對

楓0好醒呀[] d人話佢真係好黑人憎佢...聽講佢坐的士果時話返去唱我7果時..車到d人小佢話佢衰既...[]
洛瑩 發表於 2-3-2009 19:30

憎佢又會搵佢去幫聚咁搞笑....
傳聞話 天龍好多色狼  尤其95-1xx 個d                妹妹仔          你小心d好[[onion_41]]
網聚好危險[[onion_70]]
驚心 發表於 2-3-2009 19:35

你都好似95LV啵XD....
回復 支持 反對

我係人見人愛[[onion_62]]
回復 支持 反對

我係人見人愛[[onion_62]]
驚心 發表於 2-3-2009 19:42

=口=...係咪ga....
回復 支持 反對

你問d  打6符 3環的人  [[onion_72]]
就知我係人見人愛[[onion_48]]
回復 支持 反對

你問d  打6符 3環的人  [[onion_72]]
就知我係人見人愛[[onion_48]]
驚心 發表於 2-3-2009 19:45

你要我問邊個- -
一齊打過係咪清楚D呢- -?!
回復 支持 反對