打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 來作一個所謂官方統計吧~ (說穿了其實是小活動)

關閉 [複製鏈接]
明教,如果學晒45,65,85技and無中基本上都入到單挑第一同埋最初都係因為呢個原因(本人己學了45,65技)哈哈!
回復

我主要玩武當,因為人講好勁,
後來發現原來武當唔夠血,所以開隻ec玩,之後又無無聊聊
玩多隻天山,不過天山幾好,鎖人又得,快腳跑商又得,得左@O@
回復

最多女仔玩峨嵋,峨嵋係一隊入面係最辛苦`

我冇分身`我從一而終都係玩緊同一個ac`
冇諗過想試下其他門派`
因為我鐘意幫人補血`同埋成為一隊入面最重要既人
所以我揀左峨嵋`
回復

我是天龍,玩玩下感到後悔
因為天龍要屈4屬高先夠好玩
不過玩4屬實在要玩高lv石先得
要用太多錢了
但玩到高lv都唔想再換派了
反正天龍少人玩 算是比較特別= =
回復

小弟玩既係丐幫,因為丐幫有咁多個門派都冇既大量群技,+上毒攻石比教平,又型仔.所以玩丐幫
副玩武當,玩武當係因為佢既pk能力強-v-
回復

小弟玩既係丐幫,因為丐幫有咁多個門派都冇既大量群技,+上毒攻石比教平,.所以玩丐幫
副玩武當,玩武當 ...
鴨乂仔 發表於 18-2-2011 23:45

小弟都係丐幫 丐幫型仔 又實用
回復

玩逍遙...低lv逍真係好多都唔著數...
一尼放大幾率唔夠高...本身平堆已經低攻...放大幾率低既時候跟本同級數既話都好難打
二尼凌波回得又唔係快,靈活性唔夠

個人認為70lv以下逍遙對同級數都冇咩優勢-3-
80後就唔同講法B-)
回復

天龍而家係國服入面無論刷野定打交都好西利
係校場 全5武當唔敢接全4天龍
十大門派都玩過
最鍾意天山武當
果種秒人既感覺實在太正
回復

玩星宿, 當初揀星宿諗住遠攻夠方便, 單屬應該幾勁, 而且夠冷門, 但原來係9大門派中最削(無正式玩過慕容), 無定人技, 盲人仲要運氣, 吸怒仲好笑, 吸得嚟都比人打鬼死左, 的確好後悔 好在出左招一日喪命散叫做挽回少少劣勢, 但仍然係削 除左加隊伍內防同毒抗就無輔助技能, 就算係最幫到手加抗既縹, 人地夠抗都情願揀少林ec逍遙, 刷野經常被歧視無人組
回復