查看: 2020|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 成人派對(請看第一頁後才回應),不喜刺激者勿入

關閉 [複製鏈接]
勿將個人聯絡資料發回應帖
(請用<短消息PM>)
以免無恥之徒盜用作行騙
我們舉辦了大大小小,戶內戶外,各式其式不下五十次活動,當中人數由三人到三十多人的活動俱舉辦過;而本會理想是建立一個無壓力、無情愛束縛、無任何男女關係的空間,當中只有互相尊重、包容和欣賞,讓大家在和諧氣氛下,享受純官能的刺激和快感,去分享性趣和減輕生活的壓力;離開後,彼此又回到各自的崗位,兩個世界不相影響,活動完全守法,注重人身安全和私隱保密,這才能得到應有的愉快效果。

任何人也會經審核和確認,尢對單男更為嚴謹:

單男:年齡22歲以上,身高五尺六以上(167cm)(身形、樣貌出眾或有個人之強,可另作考慮,請註明),具肥肚腩,禿頭或樣子不討好,體魄不佳的 ,請勿報名,因為在活動中,女士不讓你靠近,也絕對無奈,然而,行為品格禮貌也是重要條件。

單女或一對男女:必須達合法年齡(18),未有類似經驗,可先了解,或只參予熱身遊戲,覺得適合,才考慮是否進入正式活動。為加快溝通,電郵時請留下簡單個人介紹和聯絡方式。

有興趣參加者,在短訊內,留下個人介紹,格式可参考以下例子。(當然介紹越詳盡越好)

1. 姓名[暫時比個想人點叫你既名就得] 男/女
2. 幾多歲
3. 身高
4. 體重
5. 咩樣貌 [有冇人讚過你靚,話過你醜?]
6. 器官長度[勃起大約]
7. 活動經驗[有關3P以上的]
8. 婚姻狀況
9. 每次做幾耐
10. 一晚試過可以射幾多次
11. 平日嚐好
12.MSN
13. 其他

基本上只留個MSN,或不相信我們真的有女會員或活動的,本會都不會浪費時間回覆。

亦請各位明白,Group Sex唔係比你黎聯誼或識朋友既地方,雖然我們不保證於活動期間一定會有親密的行為發生,但總不能以黎識朋友為主要目的。

香港有數個有名字有組織的大會,風格各有不同

1) 守護參加者私隱和個人資料。
2) 堅守會員的外形和品格質素關口。
3) 保護參加者的人身安全和女姓權益至上。
4) 合情、合理和守法。
5) 一切以安全為大前題,不以牟利為目標,去進行開心、創新的Group Sex活動。

其實原本呢日嘅活動叫"Group Sex 訓練營", 因為有幾位新女會員出現, 所以本長諗住安排一個新人班比佢哋, 咁點解會改左做"波波池"呢,因為正當諗緊點搞呢個訓練營嘅時候, 突然間有一位非常高質數嘅女新人出現, 佢睇完一D以前嘅活動照之後, 話如果要佢黎玩都得, 但係佢第一次要玩返"波波池", 因為好靚, 咁當然即改啦, 靚女叫到..........其實佢中左本曹長計啦, 因為佢覺得我唔會為佢特登搞"波波池", 更加唔會改主題, 錯啦,一來个post 出左一日, 未有人報, 二來我同吉吉為左諗點安排個" 訓練營"諗到頭爆,有舊idea可以用, 唔洗諗 , 仲唔即改咩

於是馬上安排, 買汽球, 買吹氣泳池, 最搞笑係呢位女新人以為我會去玩具反斗城, 買个百幾蚊嘅吹泡泡機, 但係S&B 做野點會咁求其呢, 其實我一早己經租左部disco用嘅吹泡機, 雖然貴少少, 但部機一出, 各位到場人仕都嘩嘩聲, 貴D都係值得嘅[[bao_35]]. 為左配合主題, 本曹長要求各參加者以泳衣登場, 原意係諗住多新女仔, 有D布响身冇咁怕羞, 點知原來本曹長枉作小人, 原來女人係會另願唔著, 都唔想著泳衣比人睇, 話怕比人見到自己肥wor, 激死    , 乜冇著會見唔到架咩    
呢個活動係本曹長接手以來, 最辛苦嘅一次, 因為又多野買, 又多野要帶, 仲重到飛起, 而且玩完仲要處理D汽球  , 好在有"鄰家小女孩" 同 "純情學生妹" 幫手  :handshake , 當然最開心係"嬌俏小可愛"滿意啦, 冇掉嘅假    , 致於男仕, 全晚最令我欣賞嘅係丫月, 雖然佢响web site 唔多出聲, 但一D冇人照顧嘅女仕佢都會用心照顧, 又靚仔, 又有禮貌, 抵  

評分

參與人數 1 -50 收起 理由
Fantasma -50 違規內容

查看全部評分

回復

回復 支持 反對

上面果位係中平水平太低 定係眼部有嚴重病患?[[m651]]
回復 支持 反對

04.嚴禁發表與本版塊無關之主題 - 扣 10 分處理
05.嚴禁錯區 - 扣 5 分處理

錯區就唔好話人中文水平低/嚴重病患..啦
回復 支持 反對

勿將個人聯絡資料發回應帖
(請用<短消息PM>)
以免無恥之徒盜用作行騙

佢連文都未睇
回復 支持 反對

有咩18禁內容
#2的那位 回你家鄉吧.;P
回復 支持 反對

原帖由 無明歲刑流 於 31-10-2008 19:19 發表
04.嚴禁發表與本版塊無關之主題 - 扣 10 分處理
05.嚴禁錯區 - 扣 5 分處理

錯區就唔好話人中文水平低/嚴重病患..啦

話唔定人地係招吞2既玩家去玩;P
如果錯區咁應該POST去邊 有待指教

回復 支持 反對

原帖由 臭鞋子~ 於 31-10-2008 19:23 發表

話唔定人地係招吞2既玩家去玩;P
如果錯區咁應該POST去邊 有待指教

正是如此 汝說的便是

佢地才蔬學淺
回復 支持 反對

有冇興趣參加 可以pm我
回復 支持 反對

原帖由 wason1 於 31-10-2008 19:35 發表

正是如此 汝說的便是

佢地才蔬學淺

大部份小學生都有打機的說... 不能怪.;P
回復 支持 反對