樓主: abc123def456
打印 上一主題 下一主題
收起左側

拉3詳細技術分享 給大家一個學習好機會 A&Q

關閉 [複製鏈接]
唔同ser都有玩過(當然除左d冷門既冇玩) 但係冇話主要玩開邊一個ser 有時想玩邊個就玩邊個。如果想問ip被封 點有ac玩e個問題 其實解決方法好簡單 借,送,換,買。
回復 支持 反對

回clarence2468 : 我個人就冇e個問題 而我亦唔知咩原因。
回[鳳]:拉3技術最高境界係深不可測 e度所講既距離拉3最高境界仲差多遠 正所謂未學行先學走 如果一開始就講解高深技術 我諗就連稍為明白既人都會好少。
回雙重同步錯誤:你都係以手制為你想講既重點 有冇用手制跟本上係唔值得大家去多心。假設個人真係有用手制 佢話冇 自欺欺人既心態只會存在係佢既心入面。以後唔同拉3打 ed算係睇唔起拉3定係害怕拉3?拉3廢則垃圾 強則王道 如果因為一隻能夠打贏你既拉3而令到你改變對所有拉3玩家既睇法 我諗連新手想玩拉3既意念都會比你末殺 咁樣究竟係乜野心態??拉3使出既技術 唔可以與一d公認冇技術都屈既角色相題並論。拉3所謂唔出技都有無敵時間 所負出既就係技術。拉3難學難精 勁就難打 肺就易打 ,[我都肺事用出技先有無敵時間既角色打唔出技都有無敵時間既角色]e一句好明確地顯出你對拉3既不滿。話雖如此 希望某一天你能夠改變對拉3既睇法 重回正確觀念。
回復 支持 反對

回joshua92003:重視既意思係包括用者同其他玩家 當然有d玩家會另外想公平較量,或是害怕的藉口 咁係每個正常人都曾經試過。我所講自欺欺人既意思係以手制當作鍵盤 我所講不重視手制 係小留意,冇話完全不留意 係大家交往中甚少帶有反感意味 當然用手制就認 冇用既被人屈其實香港ser問題咪仲嚴重 如果你有用人地要求公平較量有時都係理所當然既事 少事無需介懷啦。
回雙重同步錯誤 :主文章已提到
回復 支持 反對

回雙重同步錯誤:重複拉3唔可以同果D角色相題並論 整體角度拉3職唔算強 就算要勁都需要技術 禁職都只係驚勁姐 只不過係[禁拉3] 就末殺左冇技術既人。你要禁冇人唔比你禁 可能大家觀點唔同 所謂正確觀念係以經過客觀分析 而你好明顯地係用緊一般玩家主觀心態黎睇事。在此並無惡意 只係以事論事 希望見諒。
回復 支持 反對

第一個問題係,整個帖都係講緊拉3 第二個問題係我並無要求你地必須遵從 決定權始終係你手到 我只不過係提出一個論點 改唔改變 有冇難處 都係屬於你地。好似你E一類典型既玩家 經常見到 對於勁唔勁E個問題 對大家黎講都係有D差異。其實成個關於禁拉3既問題 都只不過係一個例子或是比喻。不過順帶一提 就算係屈機職 引起反感都好 GC有E個角色係事實 無力改變 不如嘗試接受。
回復 支持 反對

多謝你既意見 那是我錯。
回復 支持 反對

算啦 唔好係度鬥串喇..以和為貴
回復 支持 反對

綀習模式 可能係禁左下滑鼠
回復 支持 反對

請某人自重 尊重下拉3。
回復 支持 反對

因為議論性高 極具討論價值。
回復 支持 反對