sBeaT∮樂仔 發表於 15-12-2008 22:31:26

原來香港爆爆王同台爆冇咩分別

原來香港爆爆王不是有自己獨立的Ser'

只是開放給香港玩家申請(即可以用香港身份證申請)

我發現香港爆爆王同台爆down link是一樣'

即是給我們跟台灣玩家決一高下....

所以大家之前玩台爆的玩家不用擔心要放棄自己的用戶

可以繼續使用'只不過要買台gash比較煩..

而使用香港申請可以用香港gash

Y•Kuen 發表於 16-12-2008 11:01:58

我琴日下載 入到去又係台版
整果hk網好無謂 人地要玩一早玩緊
整hk網都冇用

BeSt`Ocean 發表於 16-12-2008 16:28:43

可能佢未更新ja.....

sBeaT∮樂仔 發表於 16-12-2008 19:07:14

我都係用返之前個台gash個ac玩算'

開香港ac咪又係同一樣ga人玩'仲要放棄之前個ac d點物

BeSt`Ocean 發表於 16-12-2008 19:11:37

原帖由 sBeaT∮樂仔 於 16-12-2008 19:07 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
我都係用返之前個台gash個ac玩算'

開香港ac咪又係同一樣ga人玩'仲要放棄之前個ac d點物
有機會開香港區, then減少lag

::糯米雞:: 發表於 17-12-2008 20:00:41

下..但係我一直都玩唔到 ...

佢話連線失敗...無法登入請稍後再試..
咁姐係話港爆出左我都係玩唔到?!:(

有冇人幫下我..我好想玩呀-.-

sBeaT∮樂仔 發表於 19-12-2008 15:33:36

原帖由 ::糯米雞:: 於 17-12-2008 20:00 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
下..但係我一直都玩唔到 ...

咁姐係話港爆出左我都係玩唔到?!:(

有冇人幫下我..我好想玩呀-.-

香港爆爆王12月23日先可以申請'除非你用台爆ga ac先可以入到去

坤仔kwanjai 發表於 19-12-2008 15:38:33

香港公司無地方擺更多ser =3=

BeSt`Ocean 發表於 19-12-2008 15:44:26

加上香港少人玩, 專登整個ser會浪費

::糯米雞:: 發表於 20-12-2008 16:51:07

本身香港人唔玩得台爆嫁咩??
我上面既意思係..由台爆開始..我已經玩唔到啦-.-
頁: [1] 2
查看完整版本: 原來香港爆爆王同台爆冇咩分別